Her har vi samlet svarene på de oftest stillet spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svaret du har brug for, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 400 555 eller på email kundeservice@positura.dk

Ofte stillet spørgsmål

Hvordan virker en holdningsbluse fra IntelliSkin?

Vores holdningsbluser fraIntelliSkin benytter en teknologi kaldet PostureCue™, der i princippet fungere som et ekstra intelligent lag hud uden på kroppen. PostureCue™ teknologien sender små signaler gennem huden til hjernen, så din krop selv helt naturligt supportere din kropsholdning, ved at aktivere den stærke dybereliggende holdningsmuskulatur langs skelettet.

Vi sanser omverdenen gennem vores hud, og afhængig af hvor på kroppen vi kigger, er der mellem 20.000-80.000 nervereceptorer pr kvadrat tomme. Disse gør os i stand til at sanse og reagere på bl.a. tryk, berøring og temperaturændringer. Disse nervereceptorer sender signaler til hjernen, der så kan få overspændte muskler til at slappe af, og understimuleret muskler til at spænde op. Vores produkter fra IntelliSkin fungere ved at skabe et konstant flow af informationer frem og tilbage mellem nervereceptorerne i hjernen og din hud.

Se vores guide til “Sådan vælger du den rigtige størrelse” på det her link

Indenfor sportens verden benytter mange atleter kinesiotape til, at forbygge skader, samt aktivere de stærke muskler der sikre en optimal kropsholdning.

Dr. Tim Brown har via PostureCue™ teknologien opfundet en måde at indbygge samme effekt i IntelliSkins produkter, og har derved i princippet givet alle mennesker adgang til at styrke deres kropsholdning uden at en kiropraktor, fysioterapeut eller læge først skal til at montere kinesiotapen.

BEMÆRK: Det skal dog bemærkes at kinesiotape ofte bruges mere omfattende, og vi anbefaler derfor at man rådgiver sig med sin egen behandler – læge, fysioterapeut, kiropraktor m.m. i tilfælde af at man ønsker at benytte IntelliSkin, som et supplement til genoptræning af skader eller lignende.

Altid! Når du træner, efter træning, på arbejdet, når du rejser eller ved alle andre hverdags aktiviteter.
Det er altid en fordel at have en så god kropsholdning som muligt.

IntelliSkin genoptræner din kropsholdning hver gang du har den på. Alle menneskers kropsholdning er forskellig som udgangspunkt, og det afhænger derfor af hvor stærke din holdningsstøttende muskler er. Vi anbefaler at man starter med at bruge vores PostureCue produkter et par timer af gangen, og mærker efter hvornår de øvre rygmuskler (mellem skulderbladene), begynder at blive trætte – dette er en meget god indikation på at du har båret den længe nok.

Efterhånden som din holdningsstøttende muskulatur bliver stærkere, kan du bære produktet længere og længere tid af gangen. Denne gradvise tilpasning giver den mest optimale transition i retning af at kunne bevare en stærk kropsholdning i længere perioder.

Allerede første gang du tager din IntelliSkintrøje på, vil du med det samme mærke effekten af PostureCue teknologien. Når du først er bevidst omkring din kropsholdning, vil du begynde at forbedre den. Din muskelhukommelse vil blive forbedret ved simpelthen bare at bære din Intelliskintrøje mens du træner, arbejder eller laver andre hverdagsting, så din ny forbedret kropsholdning vil blive forstærket ved oftere brug. Fysiske forandringer vil typisk først blive synlige efter 2-3 måneders brug, så vær tålmodig og giv dig selv tid til en gradvis styrkelse af din holdningsmuskulatur og derved opnå en forbedret kropsholdning.

Bortset fra designet så har IntelliSkins modeller indbygget forskellige grader at PostureCue™ teknologien. Du har derfor mulighed for selv at vælge hvad der fungere bedst for dig og din kropsholdning.

Vi oplever ofte at dem der benytter IntelliSkin under f.eks. sport ønsker en højere grad af PostureCue™, end dem der bærer IntelliSkin under skjorten på kontoret eller en tur i byen. I skemaet nedenfor er der en oversigt der viser  de forskellige niveauer af PostureCue™ efter model.

Moderat PostureCue™ (holdningssignal)
* Essential V-Tee
* AirStream Tee

Maksimal PostureCue™ (holdningssignal)
* Women’s Foundation ¾
* Foundation 2.0 (rund hals), Foundation 2.0 (V hals)
* Foundation Tank (rund hals), Foundation Tank (v hals)
* Foundation Long Sleeve

Foundation serien er den mest terapeutiske holdningstrøje, med det kraftigste PostureCue til at stimulere den holdningsstyrkende muskulatur.

Essential serien er designet som en erstatning for hverdagstrøjen, men med de indbyggede fordele fra PostureCue teknologien.

Foundation serien med lange ærmer er designet med IntelliSkins CoolCue eller Cool Jade materiale der reducere hudens overfladetemperatur – Et perfekt basislag for alle udendørsaktiviteter som løb, OCR, hiking, surfing, snowboard og ski.

Følg vaskeanvisningen. Maskinvask på et skåneprogram ved 30 grader (benyt evt. vaskenet) og hæng den herefter til tørre. Undgå brug af blegemidler, strygning og tørretumbling.

IntelliSkin retter ikke din holdning på plads for dig, men genoptræner din krop til selv aktivt at blive stærkere og derved forbedre din kropsholdning.

Mange mennesker er blevet kronisk svage i deres holdningsbærende muskulatur bl.a. på grund af en moderne stillesiddende livsstil. IntelliSkin hjælper med at aktivere disse muskler igen, så man over tid er i stand til at genopbygge en stærk og sund kropsholdning.

Bemærk at mange andre støtteprodukter går ind og “gør arbejdet for dig”, og derved svækker samt begrænser muskulaturen, hvilket egentlig bare gør problemet endnu større over tid.