Personlig træner Sofie Teichert – Genoptræner sin krop indefra og ud

Sofie Teichert i holdningskorrigerende tøj fra Positura.dk

Sofie Teichert | Personlig træner og massør

“Jeg er 23 år og uddannet personlig træner og massør. For 4 år siden fik jeg problemer med ryggen og har siden været igennem et længere behandlingsforløb.Trods behandlingen kræver det at jeg holder min ryg stærk, hvis jeg ikke vil falde tilbage i de gamle problematikker, hvor jeg kunne ligge i sengen med rygsmerter i ugevis.

Jeg er efter en længere pause gået i gang med at genoptræne min krop og ryg helt fra bunden, og har denne gang mere fokus på at styrke den indefra og ud.

Da jeg gik i gang med min træning igen i slutningen af 2016 købte jeg en IntelliSkin holdningsbluse hos Positura.dk og har brugt den hyppigt siden. Det fede ved tøjet fra Positura (udover funktionen) er, at det er designet til både at kunne blive set, og er derudover utrolig behagelig at have på.

Til daglig sidder jeg på kontor og har en tendens til at sidde en del foroverbøjet foran computeren, hvilket mærkes meget i ryggen efter en lang dag. Posituras holdningskorrigerende tøj “hjælper mig” med at rette ryggen, og trække skuldrene tilbage, så jeg slipper for en træt lænd og ømme skuldre når jeg går hjem fra arbejde.

Jeg træner ca. 6-8 timer om ugen, men det er vigtigt for mig at jeg også styrker min kropsholdning resten af tiden. Posituras trøje gør mig ikke kun bevidst om min kropsholdning under træningen og på arbejdet, men også i min dagligdag.

Jeg vil anbefale Positura til alle der er interesseret i en bedre kropsholdning, da tøjet skaber stor bevidsthed i kroppen efter bare få timer.”

 

Nordic Race 2017

Sofie tager sin genoptræning meget seriøst, og har lært at kropsholdning er noget der trænes 24/7. Hun er begyndt at supplere sin styrketræning med Foundation Training, og hendes ryg føles efterhånden så stærk at hun har valgt at stille op i Nordic Race april 2017 for Team Positura.dk

Sofie_Teichert_Intelliskin_Foundation_LS
Sofie Teichert genoptræner sin krop indefra og ud med holdningskorrigerende tøj fra Positura.dk