Foundation Training – For første gang i Danmark!

Intensive 3 timers workshops i København med Foundation Training Master Instructor Brian King fra USA.

Brian har rejst hele vejen fra Californien, for at dele sin viden om Foundation Training, og lære dig hvordan du kan genopbygge din krop og biomekanik indefra og ud. Her er en eksklusiv mulighed for at møde en sand mester instruktør, slackliner, surfer, bevægelsesekspert og et meget inspirerende menneske.

Brian King (@mrmoveman) har været med siden Foundation Trainings tidlige år og du kan måske genkende ham fra den berømte Foundation Training 12 minutters workout og TED Talken med Dr. Eric Goodman.

På workshoppen vil du få en god introduktion og gennemgang af en række helt unikke øvelser, som giver dig en bedre bevægelse i hofterne, stærkere ryg, bedre biomekanik og mindsker din risiko for skader. Foundation Training er især kendt som en af de bedste træningsmetoder for at genskabe balancen imellem kroppens muskelkæder, og benyttes af alt fra elitesport til personer med kroniske ryg- og/eller knæproblemer.

Vi fokuserer på at arbejde med og integrere de bagerste muskelkæder (Posterior Line), dekomprimering af skelettet samt åndedrætsøvelser der alle hjælper mod øvre og nedre krydssyndrom (generelle nedbrydningsmønstre defineret af Vladimir Janda).

Øvelserne bliver tilpasset gruppens niveau og vi kommer bl.a. rundt om: The Founder, Standing decompression, Lunge decompression, Prone decompression, Internal Leg Trace, Crossover, Supine Decompression, Forward fold, Kneeling Founder, Woodpecker, Anchored Bridge, 8 point plank, Anchored Back Extension, Windmill, Squat og Gorilla Lift

Der er foreløbig planlagt 3 workshops i København og Brøndby.

Onsdag den 22. August med fokus på Triatlon og udholdenhedssport, Frederiksberg (Læs mere her)

Torsdag den 23. August med fokus på elitesport, Idrættens hus Brøndby (Lukket arrangement)

Lørdag den 25. August for alle uanset baggrund og tidligere erfaring, Frederiksberg

*Bemærk: Der vil blive gennemgået de samme øvelser og principper, men fokus på implementering kan variere.

Undervisere: Master Instructor Bring King (USA), Certified Instructor Rene Due Andersen (DK) og Certified Instructor Jacob Raavig (DK).

Holdstørrelse: Max. 15 deltagere pr workshop.

Sprog: Primært engelsk med danske oversættelser.

Forudsætning: Alle kan deltage uanset tidligere erfaring.

Bemærk: Hvis du er skadet, har kraftige rygsmerter el. lign. så kontakt os venligst og aftal nærmere inden tilmelding.

Pris: 700 – 950 DKK – Begrænset antal early bird pladser.

Har du spørgsmål så kontakt Jacob Raavig og hør mere på jr@positura.dk eller ring på telefon 70 400 555.

Den bedste beslutning jeg har taget i mit liv

Efter et langt liv som håndværker og stuntman (diverse skandinaviske film og tv serier), gav ryggen op i 2009.  Jeg brugte 18 mdr i sengen og gentagende forsøg på genoptræning med diverse specialister og ryg eksperter uden udsigt til bedring. Slut 2010 blev jeg erklæret kronisk invalid.

Jeg forsatte med diverse forsøg på genoptræning, men fik det værre og værre, og så frem til et liv i konstante smerter. Det var her jeg valgte at tage mit liv i egen hånd. Jeg har en lang baggrund inden for fysisk træning, men stadig kunne jeg ikke forstå at min krop gjorde alt for at modarbejde alle mine forsøg på at blive bedre.

Jeg valgte at uddanne mig som kropsterapeut for at få en større forståelse for hvad det er min krop fortæller mig, og stille og roligt begyndte jeg at få det bedre. Men det var først da jeg i 2014 faldt over Foundation Training at der for alvor skete forandringer. Inden for få måneder kunne jeg både se, men ikke mindst mærke en kæmpe forskel. Mine smerter var mere end halveret og mit funktions niveau blev markant forbedret.

Så i 2015 valgte jeg at tage turen til USA for at uddanne mig som FT instruktør, og det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Ikke nok med at jeg nu har fået mit liv tilbage, men det bedste er alle de mennesker jeg gennem mit arbejde har hjulpet til et smertefrit liv. Jeg er evig taknemmelig for hvad FT kan gøre for folk med kroniske smerter.

- Rene Due Andersen / Kropsbehandler og Personlig træner (Tidl. Stuntman)
Foundation Training – Den bedste træning for din kropsholdning?

Rent anatomisk er vi skabt med de største og stærkeste muskler på bagsiden af kroppen [...]

Nyt spændende samarbejde med danmarksmestrene fra Nykøbing Falster Håndbold

Vi er super stolte over i dag at kunne præsentere vores nye spændende samarbejde med [...]

Personlig træner Sofie Teichert – Genoptræner sin krop indefra og ud

Sofie Teichert | Personlig træner og massør “Jeg er 23 år og uddannet personlig træner [...]